Prodat Hotel, Ko Samui, Suratthani, Thajsko, 28/2Moo3 Baan Talae. T: Namuang

Prodat - Cod. 28031

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 600 m²
  • Pocet pokoju: 12
  • Podlazí: 3

ZÁMEK Koh Samui viditelný na GOOGLE MAP NA PRODEJ
Trvá na tom, na pozemku 1403 čtverečních medri vlastnostmi v oblasti vzkvétající v 9 kilometrů od Lamai folklórní centra a 400 metrů od mare.Circondato od hotelové řetězce vysoké úrovni.
Je to letovisko s 5 apartmány, pokoje pro služebnictvo s koupelnou a přilehlé místnosti 33 metrů čtverečních. To je na třech úrovních o celkové užitné ploše 600 metrů čtverečních krytých. To se může ubytovat 16 turistů více nevolnictví a vodiče, pro celkem 24 lůžek.
FLOOR:. Italská Pizzerie Restaurace, Pokojová nevolnictví, 2 koupelny, Místní 33 metrů čtverečních Je veranda. Restaurace kuchyně 40 m². Trouba na pizz křemenných odpory, statické profesionální trouby Zanussi, mikrovlnné trouby 3 4 pultové mrazničky, tři svislé kombinované chladničky, fritéza dva ohňů 4 body. 2 umyvadla pro mytí umyvadlo pro kuchyňský dřez a 4. pro přípravu v laboratoři, stroj na těstoviny, těstoviny stroj, struhadlo, Mixer. Velká veranda se stoly a židlemi.
Druhá úroveň: (1) Byt dvě ložnice, obývací pokoj, kuchyň, koupelnu s teplou vodou, terasa Celkem 76 metrů čtverečních klimatizace, stropní ventilátor, satelitní antény, lednice, trouba, toustovač, indukční varná deska dřez s odkapávač. zeď. rychlý internet. 5 lůžek. detektor kouře a oxidu uhelnatého.
(2) Appartameto 48sqm. 2 lůžka, přistýlka, obývací kuchyň, koupelna s teplou vodou, terasa. Lednice, indukční varná deska, satelitní anténa, trouba, toustovač, indukční varná deska dřez s odkapávač zdi. Rychlý internet, detektor kouře a oxidu uhelnatého.
(3) byt 56 m. 3 postele obývací pokoj, kuchyň, koupelna s teplou vodou, ložnice. Lednice, indukční varná deska, dřez s cola stěnovými deskami, topinkovač trouba klimatizací a ventilátorem.
Třetí úroveň (1) Apartmán 72 m². 6 lůžek dvě ložnice, obývací pokoj, kuchyň, terasa. Koupelna s teplou vodou, klimatizaci, ventilátor, indukční varnou desku. Toustovač, pečící trouba. Detektor oxidu uhelnatého a kouře.
(2) Hlavním byt 128 metrů čtverečních. 4 lůžka. Pokoj, ložnice, koupelna s prádlem a teplé vody, obývací pokoj, pracovna, balkon a veranda 40 m² terasa. Na čtvrté úrovni.
GARDEN: 8 kolosální mango stromů různých odrůd 200 kg ovoce loni.
okrasné rostliny, pec na pizzu a na dřevo gril stoly a kamenné lavičky.
Velké voliéry,
zavlažovací systém s artéské studny a dvěma čerpadly. Rostlina zahradní osvětlení LED, Castle osvětlení s 50 skleněné kuličky.
Wall recinsione, vnitřní a venkovní parkoviště pro 10 aut. Autoincastranti chodníku s kamennými bloky. 3 studny assorbebti s kalové zařízení.
Nouzový generátor sada 7 kWh.
tekoucí vody s akumulací a automatizace zaručuje správný tlak na 4. úrovni.
Pět-hvězdičkové hodnocení a pravdivé série Airbnb
Dobrý dokumentovány příjem.
Vzhledem k tomu, okamžitý převod obchodní hodnotě 19.000.000 bat snížena na 13 milionů prodat nejvyšší nabídce. Přijímáme pouze nabídky více než 5 milionů pálkou.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB