Prodat Bar/Restaurace/Noční klub, Koh Lanta, Krabi, Thajsko, Sala Dan, Koh Lanta, Krabi 81150, Thailand

Prodat - Cod. 39186

  • Typologie: Bar/Restaurace/Noční klub
  • Oblast: 100 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: Tiles

Ahoj. Chci prodat svůj sportovní bar. Sportovní bar se nachází v jižním Thajsku, je to ostrov 2 hodiny jízdy lodí od ostrova PhiPhi. Byt se nachází v zadní části baru 1 ložnice, WC se sprchou a kuchyní. V této oblasti je velký bar. Bar je otevřen po celý rok. Můj bar se nachází v blízkosti nejoblíbenější pláže v Krabi „DLOUHÉ PLÁŽ“. Vrcholná sezóna je od konce října do začátku května. Sama tam nepracuji, mám lidi, kteří se starají o bar. Přijímá lidi, které zná podle sezóny. Přátelé a příbuzní. V Kho Lantě není nikdo takový. Povolení k prodeji alkoholu se podává jednou ročně. Provozní náklady jsou elektřina, voda,
TV předplatné, platy, aranžmá, kde stojí bar. Bar jsem koupil před 6 lety. Je možné vařit jednodušší jídlo, kde v kuchyni není restaurace, ale sportovní bar. Nepůjčuji si bar, který vlastním. Všechno je zahrnuto v nákupu, který je tam. Nájemné je na pozemkové smlouvě na 9 let. Nájemné je 4000 EUR ročně, nájemné jsem platil do 9. července 2019. V blízkosti baru jsou 2 švédské školy. Není problém žít na tom, když se o to postaráte sami. V blízkosti barů a restaurací žije mnoho Švédů a turistů z různých zemí. Nyní jsem ženatý s dívkou z Filipín.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB