Prodat Bar/Restaurace/Noční klub, Kohtao, Koh samui, Thajsko, Manager/owner

Prodat - Cod. 39464

  • Typologie: Bar/Restaurace/Noční klub
  • Oblast: 120 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: Baja

Prodej 2 restaurací / bistrů, francouzské kavárny (obchodní) s pekárnou francouzského stylu PAUL na rajském ostrově Koh Tao v Thajsku, ale lze je prodat samostatně. Tady jsou podrobnosti:

První z nich je velmi dobře umístěn v blízkosti nejkrásnější pláže na ostrově a je velmi oblíbený u turistů a místních expatů.

PRODEJNÍ CENA SNÍŽENÁ POUZE NA 25 000 EUR, ZA RYCHLÝ VÝPRODEJ. (Bez pekárenské laboratoře, ale existuje mnoho otevřených možností, podrobnosti a informace na vyžádání.

Druhá se nachází v blízkosti přístavu, kde všichni turisté přicházejí na ostrov s ideální viditelností a strategickým umístěním pro turisty a místní obyvatele, kteří tam pracují na potápění.
Tato restaurace má také vlastní výrobní laboratoř pro pečivo a pečivo.

PRODEJNÍ CENA SNÍŽENÁ POUZE NA 70 000 EUR ZA RYCHLÝ PRODEJ, včetně vybavení v hodnotě 40 000 EUR.

Tento případ je ideální pro mladý nebo aktivní pár v důchodu, nebo jako součást expatriace v optimálních podmínkách s obchodem a velmi výnosným konceptem, který již existuje 15 let v krásném prostředí.
Snadno dostupný z Bangkoku nebo z Koh Samui (mezinárodní letiště Kohsamui). Je to velmi turistický ostrov otevřený po celý rok.
- Krásné místo pro odchod do důchodu nebo pro změnu profesního života.
- 15 let existence a zkušeností (vytvořeno v roce 2003), proto se solidní a výnosné podnikání na tomto rajském ostrově zařadilo mezi 10 nejkrásnějších ostrovů na světě.
- Vynikající pověst Odkazuje se na všechny francouzské a anglické průvodce: Backpacker's Guide, Little Smart, Lonely Planet a Rough Guide.

- Zkušenosti s restauračním nebo pekárenským obchodem nejsou nutné. Jedná se o společnost na klíč s týmem 4 profesionálů (- 300 EUR za měsíc čistého platu) kvalifikovaných a samostatných.
Poskytněte pomoc po celou dobu obnovy až do úplné autonomie.
Silná ziskovost a velmi nízké daně v Thajsku.
Návratnost investice možná za 5 let.
Jednoduché a velmi výhodné daně v Thajsku.
Administrativní přístup a zjednodušené účetnictví.
Získávání víz a pracovních povolení prostřednictvím společnosti je velmi snadné díky našemu specializovanému právníkovi na místě, který se zabývá výhradně cizinci, kteří se přijdou usadit v Thajsku.

Prodej přemístěním za účelem vzdělávání dětí).

Další informace o této restauraci, pekárně a fotografiích získáte od Patrice e-mailem.

Nebo WhatsApp (je ideální pro odesílání fotografií a volání si).

Odpovím na vaše otázky, ale nejjednodušší je poslat mi vaše telefonní číslo. WhatsApp je ideální a mnohem jednodušší způsob, jak vám posílat obrázky a kombinovat je, a je to zdarma.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB