Prodat Domek, Rayong, Rayong, Thajsko, Chak Pong

Prodat - Cod. 25443

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 240 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

6 Ložnice dům na 240 metrů čtverečních. Dva obývací pokoje a čtyři koupelny. Perfektní dům pro velkou skupinu až 12 osob. Dva z pokojů má vlastní sociální zařízení. V obývacím pokoji na druhé úrovni se nachází velká televize, kde se můžete připojit k počítači nebo hry. Velmi pohodlné pohovky. Wi-Fi je k dispozici po celém domě pomocí vlákna. Venkovní prostory s nábytkem a to jak po schodech nahoru a dolů. Společné prostory nabízí bazén a dětské hřiště a také tenisový kurt. Dům se nachází v soukromé oblasti, která se skládá z 5 domů a nachází se pouhých 100 metrů od Chak Pong pláže, která je od Ban Phe a Mae PHIM. Je zde snadný přístup k mnoha restaurací, masáže a další.

2,5 hodiny jízda taxíkem na letiště. 1,5hours taxíkem do Pattaya. Rayong a Klaend je 30 minut. Ban Phe je 10 min, kde se lodě nechám na rajské ostrově Koh Samed. K dispozici jsou také autobusy k dispozici.

Cena: 10958000 Thajský baht.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB