Prodat Domek, Talang, Phuket, Thajsko, 1/321 Phanason Park Ville, Thepkasatree Road

Prodat - Cod. 36291

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 254 m²
  • Pocet pokoju: 4.5
  • Podlazí: 1

CHARAKTERISTICKÝ DŮM V PHUKETU THAJSKO s krásnou zahradou, PHUKET

Přímo od majitele domu

V pěkné vesnici asi 300 dalších domů je tento charakteristický dům na Phuketu neobvykle velký pozemek o rozloze 570 m2 se 3 ložnicemi a 2 koupelnami s krásnou zahradou a venkovní kuchyní s velkým grilem a krytým jídelním koutem a rybníkem s vodopádem. Tento dům je ideální příležitostí pro rodiny, důchodce, emigranty a milovníky zahrady. Pozemek je dost velký na to, aby si později vybudoval bazén (stojí asi 8 000 CHF).
Building Information
Dům je zařízen a připraven k nastěhování. Neexistuje nutná rekonstrukce, dům je v původním stavu.
Dům má moderní, oddělený od kuchyně jídelny. Z obývacího prostoru vedou 3 ložnice, z nichž jedna má vlastní koupelnu a vestavěnou skříň, a také samostatnou rodinnou koupelnu. V celém domě je instalováno celkem 5 vysoce výkonných klimatizačních jednotek a tónovaná okna chrání dům před teplem. Spojení s veřejným vodovodem, soukromá studna s podzemními vodami, 2000 litrová nádrž a třícestný vodní filtr a výkonná čerpadla zaručují čistý přívod vody a konstantní vysoký tlak vody. Telefon, internet a 2 samostatná satelitní anténa, 45 "LED TV s domácím kinem Sensurround blue ray, elektronická automatická pračka, kryté parkoviště pro 2 vozidla, alarm, osvětlená zahrada poskytují bezprostřední klima a dobře udržované bydlení. Potrubní systém pod domem pro ochranu proti hmyzu poskytuje ochranu proti termitům a škůdcům. Dům splňuje stavební normy EU.
Z domu si můžete vychutnat krásný výhled na kopce Phuketu a otevřenou půdu na 3 stranách pozemku. Nicméně, to je jen 5 minut do oblíbeného města Thalang se všemi jeho vybavení, které také zajišťuje 24 hodin zdravotní péče a fitness centrum, řada obchodů a supermarketů nechat nic, co by bylo žádoucí. 3x týdně je v bezprostřední blízkosti velký místní trh a školy všech věkových kategorií jsou vzdáleny jen 5 minut (mezinárodní školy 10 minut). Školní autobusy denně projíždějí vesnicí. Prohlédněte si okolí tohoto domu a získejte další informace o Thalangu a jeho okolí.
Tam je široká síť řemeslníků (tesaři, stavitelé oken, zedníci, pokrývače, Klemptner, Stromer a mnoho dalších), Storenbauer, čalouníky, zdravotní sestry, úklidový ústav, řidič taxíku a autobusu, zahradník, překladatel D / F / E, právník, mezinárodní stěhování, v nepřítomnosti, jen abychom jmenovali několik. Při koupi domu můžete tyto kontakty využít ve svůj prospěch.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB