Prodat Dvoupokojový, Pattaya Jomtien, Chonburi, Thajsko, Amazon Condo Building B unit 621 77/509 Moo.12 Wat Boon Kanjana Soi5 Nongpreu, Banglamung, Chonburi 20150

Prodat - Cod. 28647

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 37 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 6

V prestižní rezidenční komplex, 500 metrů od pláže Jomtiem Beah ve městě Pattaya, blízko ke všem službám, k prodeji novostavbu bytu je perfektní jako investice na dovolenou nebo žít tam.

Prestižní budova je oplocený, s vlastní policejní služba a 24-hodinová recepce pracující na 24 a 7 dní mimo 7. Má tropické postaven uvnitř obrovského bazénu zahradě, vybavené lůžky, koupelny, sprchy a bazény děti. Nechybí ani moderní posilovna 200 metrů čtverečních. kompletní s rotopedy, stacionárních kolech a hmotnost stroje. Kondominium terasy s grilem a posezením uvnitř restaurace.
Byt má vlastní parkovací místo a kyvadlovou dopravu na pláž a do centra obce.
Byt se nachází v 6. patře z 8, která je přístupná dvěma moderními vleky.
Ve vstupní hale je chráněn skleněnými dveřmi, které se otevírají s magnetickým klíčem.
V bytě je dokončena vkusně, kompletně zařízený, včetně elegantních záclony a osvětlení reflektory, má 2 vzduchotechnických zařízení, jedno v obývacím pokoji a jeden v ložnici.
A "skládá z 1 obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 2 stoly, nástěnné jednotky s digitálním TV velké a ozdobných předmětů.
Balkon, která může pojmout malý stůl s židlemi.
Kuchyňský kout zahrnuje stůl se 4 židlemi, zdi, která je vybavena indukční varnou deskou, mikrovlnnou troubou, ohřívač vody, lednice / mrazák, nábytek / police a nádobí, hrnce, sklenice, poháry pro 4 osoby.

V koupelně je elegantně vybavena moderním sprchovým koutem a bojler na teplou vodu.

V ložnici zahrnuje king size postel s ortopedickou matrací, 2 nočními stolky s psacím stolem a šatnou a prádelník televizoru.

V bytě je také ložní prádlo a ručníky.

Vše, co je nové, a pak můžete jít a začít žít, aniž by museli provádět další nákupy.

K rekreaci poplatky jsou velmi malé a s ohledem na klimatické pásmo, není vytápění a jediné nástroje, které jsou vypláceny jsou elektřina a voda.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB