Prodat Vila, Phuket, Khao Lak, Thajsko, Saiyoi Hills

Prodat - Cod. 11975

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 800 m²
  • Pocet pokoju: 2 bedrooms
  • Podlazí: 127

Nově postavená, krásná vila na kopcích, pouhých 5 minut od golfového hřiště a pláže, 10 minut od centra města Khao Lak a 50 minut od letiště Phuket. Může se pochlubit tradiční thajskou střechou, je plně zařízený a klimatizovaný. Postavena na vysoké úrovni, nastavena v příjemné tropické zahradě s terasou a soukromým bazénem (5m x 7m). Také má "sala" (venkovní pavilon) s nádherným výhledem. Vila má 2 ložnice, 2 koupelny, obývací pokoj / jídelnu a plně vybavenou kuchyň. Také soukromé parkoviště. K dispozici je správa na místě a 24 hodinová bezpečnost. Na pozemku jezero s joggingovou dráhou a zelení.
Použité materiály: Pro zajištění nejlepší kvality a trvanlivosti jsou pro výstavbu vily použity pouze horní materiály, jako je tvrdé dřevo, žula, břidlice, pískovec, ručně dělané střešní tašky a keramické dlaždice pro bazény. Všechny vnější a opěrné stěny jsou tepelně a zvukově izolované dvojité stěny (30 cm silné), které zajišťují, že dům zůstane chladný a je odolný proti ohni po dobu až čtyř hodin.

Špičková západní armatura, svítidla a inženýrské systémy zajišťují bezpečné a bezúdržbové bydlení. Vzhled a barvy všech vile Saiyoi jsou založeny na tradičních a současných thajských designech. Jemné zbarvení na zemi a terakotě spolu s tmavými barvami Teaku a místním tvrdým dřevem vytvářejí příjemnou a příjemnou atmosféru.
Vila je zdarma (Chanote). Non-thais si ji může koupit jako leashold s 90 letou pronájmu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB