Prodat Domek, Udon Thani, Udon Thani, Thajsko, 88 Moo 13 Ban Nongkan Non Sung Mueang Udon Thani

Prodat - Cod. 33921

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 220 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

4 ložnice, 3 koupelny, 2 podlažní dům v Udon Thani.

Tento dům se 4 ložnicemi byl postaven a dokončen na vysoké úrovni. Moderní evropská kuchyňská linka, kompletní s plynovým sporákem, vysokou kvalitou zabudovanou do zdiva a mikrovlnnou troubou. Tento dům byl dobře promyšlený, se 6 vysoce kvalitními vzduchovými jednotkami, krásnými moderními koupelnami, luxusními chodbami v šatně v master suite, samostatnou prádelnou a 50 m² zastíněnou střechou v zadní části domu, aby se uvolnil a vychutnejte si klid a klid. Pokud jste dosud nenalezli svůj vysněný dům, zavolejte nám, rádi bychom si zajistili soukromé prohlídky v tomto krásném domě.
Nachází se v klidné vesnici Non Kaen Village, Non Sung, Udon Thani, tento klimatizovaný dům o rozloze 270 m² si můžete koupit nebo pronajmout jako plně zařízené nebo nezařízené, 4 ložnice nebo 3 ložnice a kancelářské prostory.

Nahoře, slouží pro spaní a útočiště s 3 ložnicemi, hlavní ložnice s vlastním ensuitem a další koupelnou pro zbývající dvě ložnice. Všechny pokoje mají otevřený výhled na krajinu ze všech oken. Každá ložnice má klimatizaci. Hlavní ložnice je velká a prostorná a má vlastní balkon. Mohli bychom podrobně uvést vše, co má tato vlastnost, ale procházení zobrazenými obrázky a soukromá prohlídka vám umožní vidět skutečnou krásu tohoto domova.
Tento dům se nachází na 1 rai pozemku, s 2 autosporty, spoustou prostoru pro další parkování nebo vybudováním dětského hřiště nebo přídavných budov podle potřeby. K dispozici jsou stromy určené pro stín, několik ovocných stromů včetně manga, a dostatek prostoru pro zeleninové zahrady. Je dokonce dost místa k tomu, aby bylo možné rozdělit sekci a postavit druhý domov, nebo prodávat třetinu pozemku pro nové bydlení. To by učinilo koupi této nemovitosti naprosto úžasnou hodnotu za peníze.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB