Prodat Jednopokojový, Bangkok, Bangkok, Thajsko, Ekamai

Prodat - Cod. 37146

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 46 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 2

Kondominium "Address Sukhumvit 42", které je uznávaným vývojářem "AP Thai", se nachází v centrální obchodní čtvrti Bangkoku. Poloha je známá jako Thonglor-Ekamai - špičkový Lifestyle Hotspot - směs "trendy a autentické", kde starobylý Bangkok kontrastuje s živými hip-bary, chlazenými kavárnami a moderními restauracemi. Autentické kouzlo oblasti poskytuje chrám Wat That Thong.
Je to 4 minuty chůze od nákupního centra Ekamai BTS přes nákupní centrum "Gateway Ekamai" s supermarketem 24/7 Max Value, víkendovým farmářským trhem, Kidzoonou a arkádou, učebním místem pro jazyky, matematiku, hudbu a sporty pro děti i dospělé, HomePro a Office Mate. "Starbucks" je také přes ulici.
"Major Cineplex", "Fitness", "Pod-Zero Ice Skate, McDonalds a podobně jsou v 7 minut chůze.
Pro velké obchody s potravinami se jedná o "Big C" a "Tesco Lotus" za 6 min. A 12 minut jízdy. Lázně "Health Land" jsou vzdálené pouhých 8 minut autem.
Připojitelnost je 6 minut chůze od "východního autobusového terminálu" (do Pattaya, Koh Samed, Koh Chang atd.), Snadný přístup k Airport Rail Link.
Nádherný byt v nemovitosti High End, který nabízí krásný, moderní a elegantní interiér. Inteligentní zónování obývacího pokoje, spousta úložného prostoru, správného pracovního prostoru. Nábytek na míru a slavný nábytek z masivního dřeva Apina. Bazén, nebe zahrada, fitness, sauna, 24 hodinová ostraha, klíčenka, parkoviště. Ohromující výhled na panorama Bangkoku ze střešního bazénu a zahrady.
Uvolněná atmosféra nízkopodlažní budovy ve srovnání s mrakodrapem. jedinečně okouzlující prostředí obytné komunity.
Dobře probíhající management a údržba, přátelský Conrad Juristický / Manažerský tým s techniky a údržbáři dostupnými téměř 24 hodin denně.
Dobrá investice, snadný prodej nebo pronájmy v pozdější fázi, protože ceny nájemného a celková poptávka zůstávají vysoké i mezi expatáty, kteří mají tendenci nakupovat a pronajmout výhradně v centrálním Bangkoku. Mnozí říkají, že je jedním z "nejlepších expatských sousedství".

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB