Prodat Vila, Koh Samui, Suratthani, Thajsko, 32/57 Moo 4

Prodat - Cod. 30866

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 800 m²
  • Pocet pokoju: 4 Wohnungen mit insg
  • Podlazí: 2 Etagen

Vyhledávat nemovitosti s dechberoucí výhled na moře, v nejlepším umístění na Koh Samui? Tato vlastnost vám dává možnost žít ve vile snu o 216 m2 a luxusní s vlastním bazénem a dalšími třemi apartmány (140 m2 / Studio s 75 m2 byt se 125 m2 / Loft) k pronájmu, žít z příjmů z pronájmu plechovku. Nájemné na Booking.com může být přijato (Naši hosté zde hodnocené naše apartmány s 8,8 z 10 bodů).
Jsem rád, že vám představil podrobnou dokumentaci prodeje s množstvím informací a obrázků.
Nemovitost (2 budovy, parkoviště, malá zahrada) se nachází 300 metrů od pláže, v módní severovýchodě ostrova. Z majetku pláže, obchodů, restaurací a barů je asi 300 metrů.
Všechny apartmány mají nádherný výhled na moře, Palm Hills a nedaleké písečné pláži. Všechny jsou plně zařízené a vybavené moderním zařízením (například plochý panel televizoru, klimatizace, Denon HiFi, plně vybavená kuchyně atd).
Prodej majetku se koná ze zdravotních důvodů. Máte-li zájem, rád svou prodejní ausfühliche dokumentaci se spoustou informací a fotografií všechny domovy.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB