Prodat Vila, Bophut, Koh samui, Thajsko, .

Prodat - Cod. 43652

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 675 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Majetkové poměry: New building

ID: HV-1

Exkluzivní luxusní nemovitost na prodej v nejžhavější oblasti Koh Samui
Výborná investiční příležitost

Naše luxusní vila na ostrově Koh Samui je nejen domovem snů, ale také mimořádnou obchodní příležitostí. Nemovitost již léta úspěšně funguje jako nemovitost k pronájmu, která zaručuje stabilní a významný příjem. Stále rostoucí turistická poptávka a výjimečné vlastnosti vily zaručují, že se Vám investice dlouhodobě vrátí.

Bezkonkurenční umístění na Koh Samui

Vila se nachází v nejžhavější a nejrychleji rostoucí části Koh Samui, přímo na pláži. Slavná rybářská vesnice je vzdálená pouhých 400 metrů a je zábavním centrem ostrova. Restaurace, obchody, bary, masážní salony a vzrušující pouliční veletrhy čekají na návštěvníky 3-4krát týdně. Bangrak a Chaweng Beach jsou také nedaleko, které nabízejí další možnosti nakupování a zábavy.

Konstrukce vynikající kvality

Vila byla postavena v roce 2018 renomovaným dodavatelem, RS Built Samui. Při stavbě byly použity pouze materiály prémiové kvality, které zajišťují dlouhou životnost a vysokou estetickou hodnotu. Nemovitost se zastavěnou plochou 275 m2, která se nachází na pozemku o velikosti 600 m2, uspokojí všechny potřeby. Vila má velký obývací pokoj s americkou kuchyní, tři klimatizované ložnice v přízemí a dva samostatné apartmány s koupelnami v prvním patře.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Szikora Hajni
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB